“HEB HET GELOOF VAN EEN MOSTERDZAADJE, EN JE ZULT BERGEN VERZETTEN”

In 2013 , toen Pluk&Pleej:Projek als idee van twee dromers uit pure nood en noodzaak ontstond, konden Jan en Aad het nooit bevroeden dat het uit zou groeien tot wat het nu is: Stichting PlukenPleej.

We zijn zo klein begonnen, in het krea-lokaal van het LdH in de Binckhorst, en later bij De Grondslag in Mariahoeve. Nu mogen we ons gelukkig prijzen met een schitterende lokatie in Florence Mariahoeve. We willen graag iedereen die hierbij heeft bijgedragen bedanken voor de steun en betrokkenheid, en vooral hun liefde, geloof en inzet. Maar vooral de organisatie en de directie van Alzheimer Expertise Centrum Mariahoeve willen wij bedanken voor alle support, medewerking en kansen die ons geboden zijn. Hulde!

We zijn dankbaar. Dankbaar voor de gelegenheid van een droom een werkelijkheid te maken. Vanaf het begin hebben er veel mensen meegewerkt aan het doel: muziek voor iedereen die het nodig heeft.

Dagelijks is ons team in de weer om PlukenPleej mogelijk te maken. Mag ik u voorstellen:

Aad

Aad Kilbourne

Oprichter en secretaris van PlukenPleej.

Duizendpoot en de spin in het web, inspirator en drijvende kracht achter PlukenPleej. Beheerd de dagelijkse bezigheden van- en in de studio.  Actief muzikant. Contactpunt en begeleider voor de mensen die van Studio Florence gebruik maken.

Jan

Jan Corsius

Oprichter en voorzitter van PlukenPleej.

Bezielende kracht achter Het Idee. Bewaker van het gedachtengoed en de doelstellingen van de stichting. Klassiek pianist, bevlogen hulpverlener en altijd het lachende voorbeeld voor ons team. De wijze vader van PlukenPleej, de man met de baard en het grote hart.

 

Grace

Grace Kleeman

Bestuurslid en penningmeester.

Met een hart van goud en de moed van een leeuwin bewaakt zij onder andere de financiele kant van Stichting PlukenPleej. Zet zich op vele vlakken in voor de mensen van de stichting, en is altijd zeer sociaal betrokken met de mensen die bij PlukenPleej zijn.

 

Onze medewerkers en vrijwilligers

Zonder onze medewerkers en vrijwilligers zou PlukenPleej een totaal onbegonnen zaak zijn. Dankzij hen kan de stichting iedere dag weer brengen waar het voor staat: muziek als levensbron aanbieden voor een ieder die het nodig heeft. Om mensen een plek te kunnen bieden waar je mag zijn wie je bent, en waar jouw wens of talent gehoord en gezien wordt. Om ruimte en een podium te bieden op een andere manier. Dit zijn onze PlukenPleej-kanjers!