Blog

Samenwerken is de sleutel.

Plukenpleej is regelmatig te vinden in de wijken van Den Haag.

Samenwerken met o.a Florence, Carmijn, Middin, Achterban Werkt!,  Reakt , Parnassia en het Haags SteunSysteem geeft ons de kans om een breder publiek te bereiken en te bedienen met muziek en activiteiten. En natuurlijk werken wij graag mee aan het ontwikkelen van meer sociale, multiculturele en muzikale activiteiten in heel Den Haag.

Door onze doelstelling om muziek maken  voor (bijna) iedereen beschikbaar te maken, laagdrempelig te zijn als organisatie, en de tomeloze inzet van ons team van vrijwilligers én onze deelnemende muzikanten, geeft ons de kans om muziek te verzorgen, en hen de kans om op te treden bij verscheidene gelegenheden. En : daar zijn wij allemaal trots op!

Pluk&Pleej Activiteiten.

-PlukenPleejProjek werkt mee aan diverse activiteiten in de wijk Mariahoeve,, maar ook daarbuiten, vaak in samenwerking met andere sociale partners!

Oefenruimte, lesruimte, sessieruimte, opnameruimte, onze locatie  bij Florence Mariahoeve leent zich voor een heleboel muzikaal plezier! Onder voorbehoud en op afspraak zijn er mogelijkheden tot gebruik van studio-ruimte. Heeft u grotere wensen? Laat het gerust weten!

Tevens oefenen diverse muzikanten en bands in de studio, in diverse samenstellingen in diverse disciplines. ook krijgen zij, indien nodig, advies en coaching van onze begeleiders. We zijn gericht op het plezier beleven aan het maken van muziek, niet om de beste band van Nederland te worden….

Regelmatig zijn de deelnemende muzikanten van PlukenPleej live te zien, en stellen zij zich beschikbaar voor optredens bij diverse gelegenheden

 

PlukenPleej is dus ook bij U in de buurt !! Hou de PlukenPleej-GigAgenda in de gaten!!!!

PlukenPleej On Stage

PlukenPleej On Stage :

PlukenPleej Projek maakt het mogelijk voor muzikanten die bij PlukenPleej oefenen, of van de locatie gebruik maken, om op het podium te staan.

Bijvoorbeeld tijdens de door ons (of door andere partijen) georganiseerde activiteiten en concerten. Regelmatig zijn er, in Huize Florence Mariahoeve en op locatie buitengaats, optredens, met artiesten die graag hun steentje bijdragen. Ook in de wijk zijn wij regelmatig te zien , bij bijvoorbeeld de Kids-speeldag, De Familiedagen, de Eetclub Mariahoeve etc.

Ook geven wij bands die graag met ons samenwerken de volle kans om het podium te bestijgen!

Foto’s