Stichting PlukenPleej geeft artiesten en diverse formaties de gelegenheid om gebruik te maken van een oefen- en repetitie-gelegenheid, en opnames te maken voor bijvoorbeeld try-outs en demo’s.

Regelmatig worden de formaties uitgenodigd om op te treden bij verschillende gelegenheden.

Van spelen voor bewoners van verzorgingstehuizen, tot meedoen aan de voorrondes voor Parkpop Peoples Stage. Mother Midnight, Ex-Pressie, Aqua Lavanda en Carla Sleebos hebben de eer gehad om hier op te mogen treden.

Bands:

Mother Midnight: singer/songwriter

Mother Midnight is een dame die met een 8-koppige formatie Freak Folk maakt met een zwart randje. De nummers die van Mother Midnight zelf komen, zijn vaak rauw, emotioneel en ingetogen, maar soms ook als een fantasie die de werkelijkheid laat zien zoals zij is. Haar muziek wordt wel eens als moderne middeleeuwse muziek omschreven door haar fans.

IMG-20190616-WA0005

 

Aqua Lavanda

Onder bezielde begeleiding van Juan Noguiera,  Mr. Cumbia himself,  komt deze volksmuziekvorm uit Colombia terecht in Den Haag. Ontstaan uit het harde leven van de Congolese slaven, én het lijden en de wijsheid van de inheemse bevolking, is cumbia de muziek die verleidt, verhult, verhaalt en druipt van melancholie, maar die ook de bruiloften en feesten laat bruisen als een verleidende melodie op een zeer dansbaar ritme.

Zang, gitaar, percussie, dwarsfluit, accordeon, Bulgaarse tambura en mondharmonica maken samen een levend muzikaal tapijt die de dagelijkse gebeurtenissen en beslommeringen uit het leven in de bergen ten gehore brengt.

70925392_2136837306610823_4159878209329954816_n
Aqua Lavanda

 

SilverCherry

SilverCherry is een duo die met zang en gitaar de rock- en love-songs uit voorbije tijden weer tot leven brengt. Zij zijn vaak te beluisteren in kleine gelegenheden, die hun optredens extra intiem maken. Met een altijd verder uitbreidende set-list is hun optreden altijd een aangename verrassing die tot een feestje leidt.

IMG-20190807-WA0001

 

Dennis

Dennis is een artiest die met gitaar en zang popsongs ten gehore brengt op zijn manier. Gewaardeerd om zijn rustige voorkomen is hij een graag geziene gast om de sfeer te komen maken. Soms alleen, en soms met een kleine band treedt Dennis op bij verschillende gelegenheden. Niet is hij alleen in regio Den Haag te vinden, je kunt hem net zo goed bijvoorbeeld in Mexico tegenkomen, waar hij aanhaakt bij de plaatselijke Mariachi’s !

Amir

Persië staat al sinds mensheugenis in de herinnering als het middelpunt van de oude wereld. Amir is een Iraans pianist-gitarist-songwriter, die het oosten met het westen verbindt op verschillende manieren. Klassiek opgeleid pianist, poppy jazz-speler, vertolker van progressieve en psychedelische nummers en een geheel eigen stijl maakt hem uiterst beluisterbaar, zowel als solo-artiest, of in verschillende combo’s.

(Lijst zal regelmatig bijgewerkt worden)

BOEKINGEN:

Heb je vragen, of wil je een band/artiest boeken?

Mail of bel dan naar:

Mail:   plukenpleej@outlook.com 

Tel.:   0617065049

Of bereik ons via facebook, instagram of whatsapp!!